HEM

 

 

 

KÖPINFO

 

Frakt tillkommer och förskottsbetalning gäller. Vi reserverar oss för prisändringar, slut i lager och eventuella felskrivningar.

Du handlar/beställer enklast av oss på nätet genom att maila din beställning till drakjohan(snabel-a)gmail.com i beställningen är det viktigt att du namnger produkterna (inte enbart art nr) och lämnar fullständig adress och mobilnummer.

Betalning sker sen med förskottsfaktura som du får på mailen av oss. Vi skickar varan när vi fått betalningen. Betala gärna med Swish för snabbast expidiering. Swishnr m.m. finns på förskottsfakturan.

Du får gärna ringa och fråga om råd vid val drakar, leveranser etc. Ring Johan 0704800220 om du vill veta mer eller kolla leveranstid. Vi kan aldrig garantera leveranstid men vi skickar när vi fått betalt och så snart vi hinner. Sommartid kan det ta några dagar längre tid när vi har hårt tryck i vår fysiska butik. Med avisering DHL brukar det ta 2-4 dagar (en vecka till norrlandsregionen). Mindre saker såsom ripstoptejp, tygvaruprover, små handtag, endcaps m.m. brukar vi skicka med PostNord med frimärken. Om man köper produkter med olika mått

Fraktkostnaden är för närvarande (april 2024) 95 kr för paket upp till 120 cm långa och tillägg 120 kr för paket 120-150 cm långa (vi har fraktavtal med DHL för säkra leveranser). Om vi måste sampacka väldigt långa med väldigt breda produkter kan frakten bli högre (frakten baseras på volymen). Paket hämtas hos ombud efter sms-avisering.

Vid handel mot faktura kräver vi alltid organisationsnummer. Dröjsmålsränta utgår med 8% samt förseningsavgift 60 kr efter förfallodatum.

Kommuner och organisationer kan handla mot faktura. Om ni vill ha skriftlig faktura skickad till faktureringsställe tar vi 50 kr extra i faktureringsavgift.