HEM

 

 

 

KÖPINFO

 

Frakt tillkommer och förskottsbetalning gäller. Vi reserverar oss för prisändringar, slut i lager och eventuella felskrivningar.

Du handlar/beställer enklast av oss på nätet genom att maila din beställning till drakjohan(snabel-a)gmail.com i beställningen är det viktigt att du namnger produkterna (inte enbart art nr) och lämnar fullständig adress och mobilnummer.

Betalning sker sen med förskottsfaktura som du får på mailen av oss. Vi skickar varan när vi fått betalningen. Betala gärna med Swish för snabbast expidiering. Swishnr m.m. finns på förskottsfakturan.

Du får gärna ringa och fråga om råd vid val drakar, leveranser etc. Ring Johan 0704800220 om du vill veta mer eller kolla leveranstid.

Fraktkostnaden (vi packar för bästa fraktkostnad) framgår av förskotsfakturan du får. Vi skickar de flesta varor som brev med Post Nord ca 70kr eller som paket med Schenker ca 100kr som hämtas hos resp ombud efter sms avisering.

Små försändelser kan vi skicka med frimärken för en lägre kostnad (brevporto)

Alternativt kan du gå till vår webshop på textalk HÄR (OBS mindre sortiment). Samma betalningsvillkor och frakt gäller där.

Kommuner och organisationer kan handla mot faktura