HEM

 

 

 

KÖPINFO

 

Frakt tillkommer och förskottsbetalning gäller. Vi reserverar oss för prisändringar, slut i lager och eventuella felskrivningar.

Du handlar/beställer enklast av oss på nätet genom att maila din beställning till drakjohan(snabel-a)gmail.com i beställningen är det viktigt att du namnger produkterna (inte enbart art nr) och lämnar fullständig adress och mobilnummer.

Betalning sker sen med förskottsfaktura som du får på mailen av oss. Vi skickar varan när vi fått betalningen. Betala gärna med Swish för snabbast expidiering. Swishnr m.m. finns på förskottsfakturan.

Du får gärna ringa och fråga om råd vid val drakar, leveranser etc. Ring Johan 0704800220 om du vill veta mer eller kolla leveranstid. Vi kan aldrig garantera leveranstid men vi skickar oftast omgående så snart vi fått betalt, sommartid kan det ta några dagar längre tid när vi har hårt tryck i vår fysiska butik. Med avisering DHL brukar det ta 2-4 dagar. Mindre saker såsom ripstoptejp, tygvaruprover, små handtag, endcaps m.m. brukar vi skicka med PostNord med frimärken 23 kr eller 45 kr. Om man köper produkter med olika mått så blir det ibland billigare att skicka dem var för sig. Det är mått och vikt på paketen som avgör fraktkostnaden. I brådskande fall kan vi skicka med PostNord, säg till i så fall. Det blir något dyrare.

Fraktkostnaden (vi har fraktavtal med DHL för säkra leveranser) framgår av förskottsfakturan du får. Vi skickar de flesta varor med DHL från 73 kr som hämtas hos resp ombud efter sms avisering.

Kommuner och organisationer kan handla mot faktura. Om ni vill ha skriftlig faktura skickad till faktureringsställe tar vi 50 kr extra i faktureringsavgift.