FRAKTINFO

 

Som regel skickar vi försändelse upp till 2 kg (1 kg = 66 kr och 2kg=111 kr) som brev med avisering. En eller flera drakar (maxlängd 90cm) kan ofta skickas som brev. Fördelen med POST Nord brev är att det i regel levereras redan dagen därpå.

 

Varor som inte går att skicka som brev med PostNord skickar vi med Schenker (billigare än postpaket med Post Nord) kostnad från ca 100 kr. Att skicka med Schenker tar normalt mellan 3-5 dagar.

 

Väldigt små försändelser kan vi skicka med frimärken, sånt som vi vet delas ut direkt i brevlådan utan problem t.ex 2 frimärken. Nackdelen med frimärksförsändelser är att de inte är spårbara om de skulle komma på avvägar.

 

Om du snabbt behöver få en vara så är det brev med avisering som gäller. OBS! varan får då ej överstiga mått- och viktgränser för brev. Kontakta oss om du är osäker om varan går att skicka som brev.

 

På den förskottsfaktura som du får framgår det vilken frakt vi har lagt på om du vill ändra din beställning innan du betalat eller har frågor om fakturan hör av dig till oss. Betald faktura betraktas som ett godkännande.